Over de astroloog

portret

 

Ik ben Karen Davelaar, geboren op 18 april 1963   te Amersfoort. Voor wie het weten wil, ik ben een  Ram, met ascendant Leeuw.
 
 Vanaf 1990 ben ik me gaan verdiepen in de Westerse Mysterie-tradities. In die tijd kwam ik erachter wat een rijkdom aan kennis bepaalde symboolsystemen kunnen opleveren. Naar mijn idee schuilt in elk systeem het antwoord op het Mysterie van de kosmos, het leven en de rest. En de astrologie is één van die systemen. Dit systeem sprak mij erg aan en van daaruit besloot ik in 1996 een astrologische beroepsopleiding te gaan volgen.

  In de hoop daarmee meer kennis en inzicht te verkrijgen in het mysterie de mens en diens wederzijdse relatie met de kosmos. Het idee dat "wat beneden is gelijk is aan wat boven is en wat boven is gelijk is aan wat beneden is" past daar voor mij helemaal in.

In 2001 heb ik mijn diploma consultant-astroloog gehaald. Maar er is nog voldoende stof tot studeren voor de rest van mijn leven.

 Ik wil mijn kennis graag gebruiken om een medemens te helpen inzicht te verkrijgen in de eigen processen en patronen. Mensen te wijzen op de mogelijkheden, in het zelf verborgen, waarmee men meer ten volle het leven kan leven zoals het voor hen bedoeld is of zoals men het zich zou wensen. Ik hoop middels de astrologie mensen nieuwsgierig te maken naar zichzelf. Opdat men een bereidheid in zichzelf ontwikkelt om naar zichzelf te willen kijken, zich naar binnen wil keren en nieuwsgierig wordt naar welke kostbaarheden daar liggen te wachten op openbaring.